درباره عمل بینی
عمل بینی ، با هدف رفع ایرادات بینی ، حفظ عملکرد طبیعی آن ، ایجاد زیبایی و تناسب با دیگر اجزای صورت انجام می شود ؛ بینی ، در مرکز صورت قرار دارد و کوچکترین ایراد زیبایی ، بقیه اجزای صورت را تحت شعاع قرار خواهد داد. بنابراین با تکنیک های جراحی بینی می توان ، زیبایی بینی و چهره فرد را بهبود بخشید.
عمل بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی ، به منظور رفع قوز یا برداشتن حالت خم روی پل بینی انجام می شود ؛ به بینی های دارای پوست نازک و بافت و غضروف مستحکم بینی استخوانی گفته می شود و نتیجه جراحی بینی این دسته از بینی ها ، به دلیل داشتن ویژگی های یک بینی ایده آل مطلوب و مورد رضایت است.
عمل بینی گوشتی
بینی گوشتی ، به بینی های گفته می شود که دارای حالت پهن و افتاده ای در نوک بینی هستند و پوست نوک بینی ضخیم و چرب و بافت و غضروف این دسته از بینی ها ضعیف می باشد ؛ عمل زیبایی بینی گوشتی ، امروزه با گذشته متفاوت می باشد ، امروزه برای موفقیت آمیز بودن جراحی بینی های گوشتی از طریق گرافت گذاری بافت و غضروف ضعیف را تقویت می کنند تا نتیجه جراحی بینی ماندگار و مطلوب باشد.
تکنیک های جراحی بینی
جراح بینی با توجه به میزان ایرادات و مشکلات بینی ، جراحی بینی را از طریق یکی از روش های زیر انجام می دهد :
جراحی بینی بسته
در این روش برش های مورد نیاز جراحی در درون بینی ایجاد می شوند ، و جراحی از درون سوراخ های بینی انجام می شود. به دلیل عدم ایجاد برش خارجی در هنگام عمل جراحی ، بیمار پس از جراحی دوران نقاهت کوتاه تری را سپری می کند ، و کبودی و تورم کمتری برای او ایجاد می شود. جراحی بینی بسته نمی تواند دید مناسب و کاملی را ، به ساختمان بینی برای جراح فراهم کند ؛ بنابراین در جراحی های بینی دارای مشکلات و پیچیدگی زیاد ، روش مناسبی نمی باشد.
جراحی بینی باز
در این روش جراح بینی ، برشی را در ناحیه کلوملا ، که تیغه بین سوراخ های بینی است ، ایجاد می کند. سپس به کمک ابزار جراحی ، پوست بینی را از روی آن بلند می کند ، و تغییرات لازم را در ساختار بینی ایجاد می کند. مزیت این روش اینست که دیدی کامل و وسیع به ساختمان بینی را ، در اختیار جراح قرار می دهد. همچنین در روش باز احتمال ایجاد عدم تقارن ، در بینی و سوراخ های آن بسیار کم است.
در مواردی که نیاز به تقویت غضروف در بینی وجود داشته باشد ، به ویژه در جراحی بینی گوشتی و جراحی ترمیمی بینی ، روش مناسبی است. بافت غضروف پیوندی مورد استفاده ، معمولا از غضروف های اضافی بینی ، غضروف های دنده یا گوش بیمار تهیه می شود. روش باز دوران نقاهت طولانی تری دارد ، و باعث می شود میزان تورم و کبودی بیشتری بعد از جراحی در بیمار ایجاد شود.
در پایان جراحی بینی ، برش های ایجاد شده توسط بخیه بسته می شوند ، و برای ثابت نگهداشتن بینی و پشتیبانی از فرم جدید آن ، از گچ بر روی بینی استفاده می شود.
مراقبت های بعد از جراحی بینی
- در هفته اول دوره نقاهت برای کاهش ورم بعد از عمل بینی ، باید سر را با قرار دادن دو بالشت در زیر سر بالاتر از حد معمول خود قرار دهید.
- برای کاهش تورم و کبودی به مدت ۷۲ ساعت از کمپرس یخ استفاده نمایید.
- فرد بعد از جراحی بینی باید از غذاهایی که احتیاج به جویدن طولانی مدت ندارند ؛ مانند سوپ استفاده کند.
- استفاده از سدیم را در رژیم غذایی خود محدود نمایید.
- داروهایی که جراح بینی تجویز نموده است را به طور مرتب استفاده نمایید.
- به صورت طاق باز بخوابید و از خوابیدن به پهلو تا یک هفته خودداری نمایید .
- از استعمال دخانیات و مشروبات الکلی به مدت ۱ ماه خودداری نمایید .
- افراد باید مراقب اسپلینت و گچ بینی باشند که خیس نشود و ضربه ای به آن وارد نشود ؛ چرا که نتیجه جراحی بینی را تحت تاثیر قرار خواهد داد .
- افراد باید برای تمیز کردن صورت از دستمال مرطوب و پنبه استفاده نمایند .
- از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب خودداری نمایید .
- از رفتن به استخر و سونا حدود ۴ الی ۶ ماه خودداری کنید .
- از قرار دادن عینک بر روی بینی جراحی شده تا ۶ ماه خودداری نمایید .
- از انجام فعالیت های سنگین تا زمانی که جراح بینی توصیه می کند ، خودداری نمایید .
عوارض عمل بینی چیست ؟
بسیاری از جراحی ها با خطرات و عوارض خاص خود همراه می باشند ، جراحی بینی نیز از این قاعده مستثنی نیست ؛ اما یکی از نکات بسیار مهم در این باره است که به راحتی می توان از بروز عوارض و خطرات ناشی از جراحی بینی ، جلوگیری کرد ؛ اما چگونه ؟
جراح بینی ، یکی از تاثیرگذارترین عوامل در جراحی بینی است به طوری که هر چه تجربه و مهارت ایشان بیشتر باشد ؛ احتمال دریافت نتایج مطلوب ، افزایش و امکان بروز عوارض و خطرات ناشی از آن نیز کاهش می یابد ؛ به همین علت ، به شما توصیه می کنیم یکی از بهترین جراحان بینی را انتخاب نمایید.
رعایت نکات و مراقبت های قبل و بعد از جراحی بینی ، یکی دیگر از مواردی است که از بروز عوارض جراحی بینی ، جلوگیری می کند ؛ بنابراین ، به هیچ عنوان در این باره ، سهل انگاری نکنید.
قیمت عمل زیبایی بینی چقدر است ؟
قیمت عمل زیبایی بینی ، در هر فرد متفاوت می باشد ؛ چرا که هزینه این جراحی زیبایی ، طبق فاکتورهای متعدد ؛ از جمله میزان ناهنجاری های بیمار تعیین می گردد ؛ به همین علت باید ذکر کرد ، تنها راه اطلاع از هزینه دقیق عمل زیبایی بینی مراجعه به جراح بینی و قرار گیری تحت معاینه می باشد ؛ پس از انجام معاینات و بررسی های مورد نیاز توسط پزشک ، هزینه نهایی عمل جراحی بینی در شما مشخص می گردد.
پرتکرارترین پرسش افراد زیباجو در ارتباط با عمل بینی ، عبارت است از : آیا بیمه هزینه جراحی زیبایی بینی را پرداخت می کند ؟ در پاسخ به این پرسش ، باید ذکر کرد ؛ خیر ، شرکت های بیمه تنها هزینه جراحی های درمانی را متقبل می شوند.